0

Συμβατές Συσκευές

Προσαρμοστικότητα και Ευελιξία!

Έχετε συσκευές που λειτουργούν μόνο με ένα πρόγραμμα;

Η πλατφόρμα εντοπισμού GPRS της Skytrack έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να δώσει τη μέγιστη ευελιξία σε εσάς – τον χρήστη – έτσι μπορεί και επικοινωνεί με ένα μεγάλο αριθμό συσκευών GPS.

Χρησιμοποιείστε τις συσκευές που εσείς θέλετε.

Πολλές συσκευές μοιάζουν μεταξύ τους αλλά χρησιμοποιούν διαφορετικά TCP/IP ή UDP πρωτόκολλα επικοινωνίας.

Αν δεν μπορέσει η συσκευή που έχετε να επικοινωνήσει με τη πλατφόρμα, εφόσον ακολουθήσατε τις οδηγίες που εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα ή αν δεν μπορείτε να βρείτε τη συσκευή σας στο παρακάτω πίνακα, στείλτε μας το πρωτόκολλο επικοινωνίας TCP/IP ή UDP της συσκευής σας και εμείς θα το προσθέσουμε για εσάς στη πλατφόρμα.

Σύνδεση συσκευής.

Συνδεθείτε με τον server μας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση gprs.gr

Επιλέξτε τη πόρτα ανάλογα με τη συσκευή σας. Μερικές συσκευές έχουν ιδιαιτερότητες και είναι σηματοδοτημένες με έναν αστερίσκο. Αν κάνετε κλικ πάνω στι φωτογραφίες των συσκευών που έχουν ένα αστέρι θα εμφανισθούν πληροφορίες σχετικά με αυτές τις ιδιαιτερότητες.

Κάντε κλικ στο αντίστοιχο αρχικό γράμμα της ονομασίας της συσκευής σας για να ανακατευθυνθείτε γρήγορα στο σχετικό τμήμα του πίνακα. Νέες συσκευές προστίθενται στο πίνακα όσον το δυνατόν ποιό γρήγορα. Παρακαλούμε ελέγξτε τη σελίδα με τα Νέα μας, μια και εκεί ανακοινώνονται πρώτα!

A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    M    N    O    P    Q    R    S    T    U   V    W    X-Z

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X-Z