Moto-Track

Απλά το καλύτερο.

Σύστημα παρακολούθησης μοτοσικλετών.

Αντικλεπτικός μηχανισμός!

Είτε είστε κάτοχος κλασικής, είτε του τελευταίου μοντέλου αγωνιστικής, θα θέλετε να την παρακολουθείτε οποιαδήποτε στιγμή και να τη προστατεύσετε από επίδοξους κλέφτες με το καλύτερο σύστημα παρακολούθησης μοτοσικλετών. Η Skytrack προσφέρει επιλογές παρακολούθησης όλων των ειδών μοτοσικλέτας, βελτιώνει την ασφάλεια, μειώνει το κόστος ασφάλισης και σας προσφερθεί ηρεμία, ώστε σε περίπτωση κλοπής εσείς και η αστυνομία να μπορέσετε να βρείτε την μηχανή σας.

Σε περίπτωση κλοπής, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την τοποθεσία της μηχανή σας σε πραγματικό χρόνο και να ενημερώσετε την αστυνομία μέχρι να ανακτηθεί. Ο χρόνος ανάκτησης είναι συνήθως εξαιρετικά γρήγορος, με πολλούς ιδιοκτήτες να βρίσκουν τις μηχανές τους μέσα σε μία ώρα από την κλοπή τους!

Μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή παρακολούθησης, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη μηχανή σας όταν βρίσκεστε μακριά από αυτή. Αυτό σημαίνει ότι θα γνωρίζετε πάντα αν η μοτοσυκλέτα σας είναι εκεί που την αφήσατε, έτσι ώστε τελικά να έχετε πλεονέκτημα έναντι των κλεφτών!

Πλεονεκτήματα

ALS – Αυτόματου Κλειδώματος

Μοναδικό αντικλεπτικό σύστημα

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο κίνησης της μηχανής σας, για παράδειγμα από τις 07:30 έως τις 20:00 καθημερινά και δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το κλείδωμα ή το ξεκλείδωμα της πάλι. Το σύστημα ALS της Skytrack, θα κλειδώνει ή θα ξεκλειδώνει αυτόματα τη μηχανή σας στις ώρες και τις ημέρες που έχετε ορίσει, διευκολύνοντας τη ζωή σας.

Σε περίπτωση που η μηχανή σας μετακινηθεί σε μη επιτρεπόμενες ώρες, όταν για παράδειγμα κάποιος κυλάει τη μηχανή σας αλλά δεν την έχει βάλει μπρος, το σύστημα ALS αποστέλλει αμέσως ειδοποίηση στο κινητό σας τηλέφωνο.

GNS – Παγκόσμιο Σύστημα Δικτύου

Ισχυρό σήμα σε όλο τον κόσμο

Ο εξοπλισμός της Skytrack λειτουργεί άψογα σε όλο τον κόσμο, τόσο στη ξηρά όσο και στη θάλασσα. Θα σας δοθεί μια κάρτα SIM με αυτόματη παγκόσμια συνδεσιμότητα σε όλα τα διαθέσιμα δίκτυα. Δεν υπάρχει περιορισμός στη χρήση μόνο ενός δικτύου, εάν υπάρχει καλύτερη λήψη σήματος από άλλο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, η κάρτα SIM θα το χρησιμοποιεί χωρίς EXTRA χρεώσεις.

Διατηρείστε επαφή με τη μηχανή σας παντού

AGS – Αυτόματου Κλειδώματος Θέσης

Γεωγραφικό κλείδωμα της θέσης

Όταν η μοτοσικλέτα σας είναι σταθμευμένη και ο κινητήρας δεν λειτουργεί, αναλαμβάνει το σύστημα κλειδώματος θέσης και δημιουργεί μια γεωγραφική περίμετρο γύρω από τη μηχανή σας που κλειδώνει τη θέση των μοτοσυκλετών και παρακολουθεί τη θέση της συνεχώς. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τη μετακινήσει χωρίς να ξεκινήσει τον κινητήρα για περισσότερο από 50 μέτρα (για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να τραβήξει ή να κλέψει την μοτοσυκλέτα σας), το σύστημα AGS θα στείλει μια ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σας τηλέφωνο και ταυτόχρονα θα ενεργοποιήσει την κόρνα και τα φλας της μοτοσυκλέτας σας, αποτρέποντας έτσι τον επίδοξο κλέφτη.

Δεν χρειάζεται να φυλάτε τη μηχανή σας

ADS – Ανιχνέυσης Ατυχήματος

Πληροφορίες και ανίχνευση ατυχημάτων

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα σας, το ενσωματωμένο σύστημα ανίχνευσης ατυχημάτων-PAS, θα στείλει αμέσως ένα μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς σας, που θα τους ενημερώνει για το περιστατικό και τη θέση του ατυχήματος, ώστε να στείλουν βοήθεια σε περίπτωση που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Μερικές φορές τα ατυχήματα με μοτοσικλέτες είναι εξαιρετικά σοβαρά, και μετά από ατύχημα, κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Όσο πιο γρήγορα λάβετε βοήθεια τόσο το καλύτερο.

Κάθε δευτερόλεπτο μετράει

SBP – Ανίχνευση Τάσης Μπαταρίας

Βγαλμένη μπαταρία; Ποτέ ξανά!

Το σύστημα SBP της Skytrack (Smart Battery Protection) έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει την τάση της μπαταρίας της μηχανή σας κάθε δευτερόλεπτο, οπότε αν κάποιος αφαιρέσει έναν από τους δύο πόλους της μπαταρίας, το SBP θα σας ειδοποιήσει με ένα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο. Σε αυτήν την περίπτωση, η κόρνα και τα φλας δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν λόγω της απουσίας της μπαταρίας, αλλά θα γνωρίζετε ήδη ότι κάποιος αφαιρεί την μπαταρία.

SMDS – Αυτόματης Ανίχνευσης Κίνησης

Ανίχνευση κουνήματος

Σε περίπτωση που κάποιος κουνάει τη μοτοσικλέτα σας, το ενσωματωμένο SMDS (Smart Move Detection System) το ανιχνεύει και στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο σχετικά με το περιστατικό και τη γεωγραφική θέση που έχει συμβεί, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τη κόρνα ποδηλάτου και τα φλας.

VRC – Απομακρυσμένου Ελέγχου

Χρησιμοποιείστε το smartphone σας όπου και αν βρίσκεστε

Εάν παρατηρήσετε κάτι ύποπτο κοντά στη μοτοσικλέτας σας, με τον εξοπλισμό αντικλεπτικής προστασίας της Skytrack, μπορείτε να ενεργοποιήσετε από απόσταση την κορνα και τα φλας -από την άνεση του σπιτιού σας – απλά χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο.

Οι αντικλεπτικές υπηρεσίες μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μόνο μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Δεν υπάρχει τηλεχειριστήριο, ώστε να μην μπορεί να αντιγραφεί ή να κλαπεί. Όλες οι λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου εκτελούνται με το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας.

Πετάξτε τα τηλεχειριστήρια

Αγαπημένη Σχέση

Χρησιμοποιήστε το κινητό σας για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον μηχανισμό

Βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε τη μηχανή σας, ακόμα κι αν βρίσκεται σε υπόγειο γκαράζ γνωρίζοντας την τελευταία της θέση

Προστασία μπαταρίας μηχανής λόγω χαμηλής κατανάλωσης

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
DEMO

Κατεβάστε την εφαρμογή GPRS

Εφαρμογή

Οι κλοπές μηχανών είναι διπλάσιες σε σύγκριση με τις κλοπές αυτοκινήτων

Τι περιλαμβάνει;

  • Μη ανιχνεύσιμη συσκευή εντοπισμού κατάλληλη για μοτοσικλέτες, η οποία απαιτεί απλή εγκατάσταση. Ακόμα και οι ακριβές αντικλεπτικές συσκευές GPS λειτουργούν με εξωτερική κεραία GPS. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο για έναν έμπειρο κλέφτη να παρατηρήσει την εξωτερική κεραία GPS και να την αφαιρέσει, απαενεργοποιώντας έτσι εντελώς το σύστημα προστασίας από κλοπές. Η συσκευή της Skytrack δεν χρειάζεται εξωτερική κεραία GPS ή άλλους αισθητήρες για λειτουργία. Είναι εξοπλισμένη με μια ενεργή κεραία GPS υψηλής ευαισθησίας ενσωματωμένη στη συσκευή. Αυτό το χαρακτηριστικό την καθιστά εντελώς αόρατη, ενώ περιορίζει δραματικά την καλωδίωση μέσα στη μοτοσικλέτα.

  • Μια κάρτα SIM με παγκόσμια κάλυψη (συμπεριλαμβάνεται το κόστος κινητής τηλεφωνίας) που λειτουργεί και στις 3 εταιρείες κινητής (χρησιμοποιεί το δυνατότερο σήμα ανεξάρτητα απο εταιρεία) ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την μηχανή σας στην άλλη πλευρά του κόσμου. Θα σας βοηθήσει να την βρείτε σε περίπτωση που έχει κλαπεί.

  • 1 μήνας δωρεάν υπηρεσία εντοπισμού.

  • Δωρεάν αποστολή.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών. Σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας εντός 14 ημερών σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι.

Εγγύηση καλής λειτουργίας για το χρονικό διάστημα παραμονής στην υπηρεσία.

Το κόστος ανανέωσης της υπηρεσίας εντοπισμού ανέρχεται σε 7,99€ το μήνα χωρίς ΦΠΑ.

Πακέτο εντοπισμού μηχανής

μόνο 79.99€

Καταχωρήστε την παραγγελία σας

τηλεφωνικά

ή συμπληρώστε την φόρμα

φορμα παραγγελιας

Έχετε εταιρεία;

Θελετε να λάβετε μια προσφορά; Δημιουργήστε το δικό σας σύστημα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πατήστε στο κουμπί προσφορά και δημιουργήστε την!

Προσφορα

Άμεση Επικοινωνία;