Sky IoT – Το Internet of Things είναι εδώ

Οι έξυπνες συσκευές μετατρέπουν το μέλλον μας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Το Internet of Things αφορά στη σύνδεση αισθητήρων ενσωματωμένων σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως, τα αυτοκίνητα, τα πλυντήρια, οικιακές συσκευές και τα φώτα του δρόμου με το διαδίκτυο. Αυτά τα αντικείμενα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα, ώστε να μπορούν να “μιλούν” μεταξύ τους, με τον χρήστη, τον προγραμματιστή ή τον τεχνικό της εταιρείας συντήρησης. Επειδή όλο και περισσότερα αντικείμενα σήμερα έχουν ενσωματωμένους αισθητήρες που παράγουν όγκους δεδομένων, πρέπει να βρούμε έξυπνους τρόπους ανάλυσης αυτού του τεράστιου όγκου δεδομένων.

Σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική αγορά, το Internet of Things (IoT) έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει δραστικά κάθε τομέα της βιομηχανίας. Αν ψάχνετε για νέους τρόπους για να κάνετε την επιχείρησή σας σύγχρονη και ανταγωνιστική, το IoT είναι ο τρόπος.

Το Internet of Things (IoT) σημαίνει ότι οι συσκευές σας μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μεταδίδουν πληροφορίες χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, δίνοντάς σας τις λύσεις και την ευελιξία που χρειάζεστε. Έτσι, μπορείτε να παρέχετε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες σας, μειώνοντας παράλληλα το περιττό κόστος και διασφαλίζοντας τη μέγιστη παραγωγικότητα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε πολλές συσκευές (π.χ. οχήματα, ψυγεία / καταψύκτες, φωτοβολταϊκά, συναγερμοί, ανελκυστήρες κ.λπ.) σε όλο το δίκτυο της εταιρείας σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Μειώστε τα περιττά έξοδα συντήρησης καθώς και το λειτουργικό κόστος συντήρησης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βελτιώστε την απόδοση των υπηρεσιών σας καθώς και την ποιότητα των προϊόντων σας.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Βελτιώστε την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεχειρισμού των συσκευών της εταιρείας και εξοικονομείστε χρόνο τεχνικών και προσωπικού που επισκέπτεται απομακρυσμένες εγκαταστάσεις.

SERVICE

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Εξοικονόμηση ενέργειας με πολλαπλά οφέλη για την εταιρεία σας και το περιβάλλον.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

“ΠΡΑΣΙΝΗ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αλλάζοντας τις Ζωές και τις Επιχειρήσεις

Οι περισσότερες συσκευές IoT χρησιμοποιούνται σε πέντε κύριες διαφορετικές εφαρμογές: Έξυπνα Σπίτια και Κτήρια, Μεταφορές-Logistics, Υγεία, Λιανικό Εμπόριο-Βιομηχανίες και Έξυπνες Πόλεις!

Σε όποιο τομέα και αν ανήκετε, τα δυνητικά οφέλη του IoT είναι τεράστια. Η υπηρεσία SkyIoT παρέχει μια αποκλειστική πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών IoT που απλουστεύει και διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία των εφαρμογών IoT και τηλεματικής!

Σπίτια – Κτήρια

• Οι έξυπνες τηλεοράσεις συνδέονται στο διαδίκτυο για πρόσβαση στο περιεχόμενο μέσω εφαρμογών.

• Η φροντίδα των κατοικίδιων ζώων μπορεί να αυτοματοποιηθεί με συνδεδεμένους τροφοδότες φαγητού.

• Τα φυτά εσωτερικού χώρου και οι χορτοτάπητες μπορούν να ποτίζονται μέσω συνδεδεμένων χρονιδιακοπτών.

• Συσκευές κουζίνας, έξυπνες καφετιέρες που μπορούν να σας φτιάξουν ένα φλιτζάνι μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι. Εξυπνα ψυγεία που παρακολουθούν τις ημερομηνίες λήξης, κάνουν λίστες αγορών ή ακόμα και δημιουργούν συνταγές.

• Τα έξυπνα συστήματα φωτισμού μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως και να προσαρμόζονται, να ανιχνεύουν όταν οι ένοικοι βρίσκονται στο δωμάτιο και να ρυθμίζουν τον φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες. Οι έξυπνοι λαμπτήρες μπορούν επίσης να ρυθμιστούν με βάση το φως της ημέρας.

• Θερμοστάτες με ενσωματωμένο Wi-Fi, επιτρέπουν τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση και τον ελέγχου εξ’ αποστάσεως των θερμοκρασιών του σπιτιού. Μαθαίνοντας τις συμπεριφορές των ιδιοκτητών, τροποποιούν αυτόματα τις ρυθμίσεις  για παροχή μέγιστης άνεσης και αποτελεσματικότητας.

• Χρησιμοποιώντας έξυπνες κλειδαριές, κάμερες ασφαλείας και ανοιγόμενες πόρτες γκαράζ, οι χρήστες μπορούν να παραχωρήσουν ή να αρνηθούν την πρόσβαση στους επισκέπτες ενώ παρακολουθούν τα σπίτια τους όταν είναι μακριά ή σε διακοπές. Οι έξυπνες κλειδαριές μπορούν επίσης να εντοπίσουν όταν οι κάτοικοι πλησιάζουν και ξεκλειδώνουν τις πόρτες γι ‘αυτούς. Οι αισθητήρες έξυπνης κίνησης μπορούν να ειδοποιήσουν τις αρχές εάν εντοπιστεί ύποπτη συμπεριφορά.

Μεταφορές – Logistics

Παρακολουθήστε, βελτιστοποιήστε και ασφαλίστε τα οχήματα και την αλυσίδα παράδοσης

Η υπηρεσία μας τηλεματικής στόλου συγκεντρώνει δεδομένα χρήσης οχημάτων, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε απομακρυσμένα τις τοποθεσίες και την κατάσταση των οχημάτων σας μέσω εκτεταμένων αναφορών και χαρτογράφησης. Αυτό παρέχει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων για την ακριβή διαχείριση των πληροφοριών σχετικά με το στόλο των οχημάτων.

Η αναπαράσταση μια σύγκρουσης οχήματος, η απομακρυσμένη διάγνωση, η κατανάλωση καυσίμου και η συμπεριφορά οδήγησης αποτελούν ισχυρό εργαλείο πληροφόρησης για τη διαχείριση στόλων και την ενίσχυση της υπεύθυνης χρήσης των οχημάτων.

Είτε ανήκετε στην παραγωγή, την ασφάλεια, την υγεία ή την εφοδιαστική αλυσίδα και έχετε πολύτιμα κινητά περιουσιακά στοιχεία, όπως μηχανήματα, παλέτες, δοχεία ή ακόμα και ηλεκτρικά ποδήλατα, είναι σημαντικό να τα παρακολουθείτε. Μόνο τότε μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το κόστος σας και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας, ησυχάζοντας ταυτόχρονα ότι το φορτίο σας είναι ασφαλές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Υγεία

Στην υγειονομική περίθαλψη, βοηθά τους κλινικούς ιατρούς να παρέχουν καλύτερη φροντίδα στα άτομα και να βελτιώνουν την ευημερία τους – με ειδοποιήσεις φαρμάκων, παρακολούθηση ασθενοφόρων σε πραγματικό χρόνο, συσκευές παρακολούθησης της καρδιάς και πολλά άλλα.