Sky IoT – Το Internet of Things είναι εδώ

Οι έξυπνες συσκευές μετατρέπουν το μέλλον μας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Το Internet of Things αφορά στη σύνδεση αισθητήρων ενσωματωμένων σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως, τα αυτοκίνητα, τα πλυντήρια, οικιακές συσκευές και τα φώτα του δρόμου με το διαδίκτυο. Αυτά τα αντικείμενα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα, ώστε να μπορούν να “μιλούν” μεταξύ τους, με τον χρήστη, τον προγραμματιστή ή τον τεχνικό της εταιρείας συντήρησης. Επειδή όλο και περισσότερα αντικείμενα σήμερα έχουν ενσωματωμένους αισθητήρες που παράγουν όγκους δεδομένων, πρέπει να βρούμε έξυπνους τρόπους ανάλυσης αυτού του τεράστιου όγκου δεδομένων.

Σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική αγορά, το Internet of Things (IoT) έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει δραστικά κάθε τομέα της βιομηχανίας. Αν ψάχνετε για νέους τρόπους για να κάνετε την επιχείρησή σας σύγχρονη και ανταγωνιστική, το IoT είναι ο τρόπος.

Το Internet of Things (IoT) σημαίνει ότι οι συσκευές σας μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μεταδίδουν πληροφορίες χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, δίνοντάς σας τις λύσεις και την ευελιξία που χρειάζεστε. Έτσι, μπορείτε να παρέχετε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες σας, μειώνοντας παράλληλα το περιττό κόστος και διασφαλίζοντας τη μέγιστη παραγωγικότητα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε πολλές συσκευές (π.χ. οχήματα, ψυγεία / καταψύκτες, φωτοβολταϊκά, συναγερμοί, ανελκυστήρες κ.λπ.) σε όλο το δίκτυο της εταιρείας σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Μειώστε τα περιττά έξοδα συντήρησης καθώς και το λειτουργικό κόστος συντήρησης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βελτιώστε την απόδοση των υπηρεσιών σας καθώς και την ποιότητα των προϊόντων σας.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Βελτιώστε την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεχειρισμού των συσκευών της εταιρείας και εξοικονομείστε χρόνο τεχνικών και προσωπικού που επισκέπτεται απομακρυσμένες εγκαταστάσεις.

SERVICE

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Εξοικονόμηση ενέργειας με πολλαπλά οφέλη για την εταιρεία σας και το περιβάλλον.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

“ΠΡΑΣΙΝΗ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αλλάζοντας τις Ζωές και τις Επιχειρήσεις

Οι περισσότερες συσκευές IoT χρησιμοποιούνται σε πέντε κύριες διαφορετικές εφαρμογές: Έξυπνα Σπίτια και Κτήρια, Μεταφορές-Logistics, Υγεία, Λιανικό Εμπόριο-Βιομηχανίες και Έξυπνες Πόλεις!

Σε όποιο τομέα και αν ανήκετε, τα δυνητικά οφέλη του IoT είναι τεράστια. Η υπηρεσία SkyIoT παρέχει μια αποκλειστική πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών IoT που απλουστεύει και διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία των εφαρμογών IoT και τηλεματικής!

Σπίτια – Κτήρια

• Οι έξυπνες τηλεοράσεις συνδέονται στο διαδίκτυο για πρόσβαση στο περιεχόμενο μέσω εφαρμογών.

• Η φροντίδα των κατοικίδιων ζώων μπορεί να αυτοματοποιηθεί με συνδεδεμένους τροφοδότες φαγητού.

• Τα φυτά εσωτερικού χώρου και οι χορτοτάπητες μπορούν να ποτίζονται μέσω συνδεδεμένων χρονιδιακοπτών.

• Συσκευές κουζίνας, έξυπνες καφετιέρες που μπορούν να σας φτιάξουν ένα φλιτζάνι μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι. Εξυπνα ψυγεία που παρακολουθούν τις ημερομηνίες λήξης, κάνουν λίστες αγορών ή ακόμα και δημιουργούν συνταγές.

• Τα έξυπνα συστήματα φωτισμού μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως και να προσαρμόζονται, να ανιχνεύουν όταν οι ένοικοι βρίσκονται στο δωμάτιο και να ρυθμίζουν τον φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες. Οι έξυπνοι λαμπτήρες μπορούν επίσης να ρυθμιστούν με βάση το φως της ημέρας.

• Θερμοστάτες με ενσωματωμένο Wi-Fi, επιτρέπουν τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση και τον ελέγχου εξ’ αποστάσεως των θερμοκρασιών του σπιτιού. Μαθαίνοντας τις συμπεριφορές των ιδιοκτητών, τροποποιούν αυτόματα τις ρυθμίσεις  για παροχή μέγιστης άνεσης και αποτελεσματικότητας.

• Χρησιμοποιώντας έξυπνες κλειδαριές, κάμερες ασφαλείας και ανοιγόμενες πόρτες γκαράζ, οι χρήστες μπορούν να παραχωρήσουν ή να αρνηθούν την πρόσβαση στους επισκέπτες ενώ παρακολουθούν τα σπίτια τους όταν είναι μακριά ή σε διακοπές. Οι έξυπνες κλειδαριές μπορούν επίσης να εντοπίσουν όταν οι κάτοικοι πλησιάζουν και ξεκλειδώνουν τις πόρτες γι ‘αυτούς. Οι αισθητήρες έξυπνης κίνησης μπορούν να ειδοποιήσουν τις αρχές εάν εντοπιστεί ύποπτη συμπεριφορά.

Μεταφορές – Logistics

Παρακολουθήστε, βελτιστοποιήστε και ασφαλίστε τα οχήματα και την αλυσίδα παράδοσης

Η υπηρεσία μας τηλεματικής στόλου συγκεντρώνει δεδομένα χρήσης οχημάτων, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε απομακρυσμένα τις τοποθεσίες και την κατάσταση των οχημάτων σας μέσω εκτεταμένων αναφορών και χαρτογράφησης. Αυτό παρέχει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων για την ακριβή διαχείριση των πληροφοριών σχετικά με το στόλο των οχημάτων.

Η αναπαράσταση μια σύγκρουσης οχήματος, η απομακρυσμένη διάγνωση, η κατανάλωση καυσίμου και η συμπεριφορά οδήγησης αποτελούν ισχυρό εργαλείο πληροφόρησης για τη διαχείριση στόλων και την ενίσχυση της υπεύθυνης χρήσης των οχημάτων.

Είτε ανήκετε στην παραγωγή, την ασφάλεια, την υγεία ή την εφοδιαστική αλυσίδα και έχετε πολύτιμα κινητά περιουσιακά στοιχεία, όπως μηχανήματα, παλέτες, δοχεία ή ακόμα και ηλεκτρικά ποδήλατα, είναι σημαντικό να τα παρακολουθείτε. Μόνο τότε μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το κόστος σας και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας, ησυχάζοντας ταυτόχρονα ότι το φορτίο σας είναι ασφαλές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Υγεία

Στην υγειονομική περίθαλψη, βοηθά τους κλινικούς ιατρούς να παρέχουν καλύτερη φροντίδα στα άτομα και να βελτιώνουν την ευημερία τους – με ειδοποιήσεις φαρμάκων, παρακολούθηση ασθενοφόρων σε πραγματικό χρόνο, συσκευές παρακολούθησης της καρδιάς και πολλά άλλα.

IoT λύσεις φροντίδας εξ’ αποστάσεως

We design solutions to meet your needs and integrate your patient devices with our hardware, software and managed connectivity. You can then link device data and required medication, and monitor everything in real time to ensure stock visibility, medication reminders and patient alerts. While using the new generation of connectivity, IoT sensors and apps, your IoT data is protected and encrypted to the highest standards.

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση δίνει τη δυνατότητα στους γιατρούς να συμβουλεύονται και να ανακαλούν δεδομένα ασθενών σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας τα έκτακτα περιστατικά και τον αριθμό των επισκέψεων στο σπίτι και των ραντεβού που χρειάζονται. Οι ασθενείς ζουν τη ζωή τους χωρίς συνεχείς εξετάσεις. Οι κλινικοί ιατροί μπορούν να δουν περισσότερους ασθενείς καθημερινά και να συμβουλεύονται γρήγορα τους συναδέλφους τους σε όλο τον κόσμο σε δύσκολες περιπτώσεις. Η απομακρυσμένη παρακολούθηση είναι μετασχηματιστική σε αγροτικές ή αναδυόμενες αγορές, όπου οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης ενδέχεται να είναι περιορισμένες. Είναι ιδανικό για καταστάσεις όπως η άπνοια κατά τον ύπνο, όπου τα δεδομένα συμμόρφωσης ενδέχεται να είναι κανονιστική απαίτηση – καθώς και άλλες χρόνιες ασθένειες, όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις και τα αναπνευστικά προβλήματα που απαιτούν συνεχή παρέμβαση.

Λιανικό Εμπόριο – Βιομηχανίες

Κάθε πώληση είναι ένα ταξίδι: από την επιθυμία, μέχρι το σημείο πώλησης (πραγματικό, εικονικό ή και τα δύο). Το IoT τροφοδοτεί όλο και περισσότερο αυτό το ταξίδι, συγκεντρώνοντας δεδομένα σε κάθε βήμα του τρόπου. Ενισχύει τις ιδέες των λιανοπωλητών και τον στρατηγικό προγραμματισμό.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης χρησιμοποιούν το IoT για να φέρουν την επανάσταση στην εμπειρία αγορών με την οικοδόμηση εμπλοκής στο κατάστημα, ενισχύοντας το μάρκετινγκ τους, σχεδιάζοντας την κίνηση των πελατών και μεγιστοποιώντας την ορατότητα της αλυσίδας εφοδιασμού. Το λιανικό εμπόριο προσανατολίζεται στην παροχή στους καταναλωτές ικανοποιητικών και συναρπαστικών εμπειριών, δεν περιορίζεται μόνο στη διασφάλιση αποθέματος στα ράφια.

Οι λύσεις Sky IoT παρέχουν αποτελεσματική, οικονομικά αποδοτική, αυτοματοποιημένη συλλογή πληροφοριών.

Σε βιομηχανίες όπως η μεταποίηση, συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, βελτιώνοντας παράλληλα την ασφάλεια, μειώνοντας το κόστος και προστατεύοντας το περιβάλλον. Με την παροχή αποτελεσματικής, οικονομικά αποδοτικής, αυτοματοποιημένης συλλογής πληροφοριών, η τεχνολογία IoT μεταμορφώνει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής. Από την παρακολούθηση περιουσιακών στοιχείων έως την απομακρυσμένη παρακολούθηση, από τη διαχείριση στόλου μέχρι την περιβαλλοντική μέτρηση, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εξορθολογούν τις δραστηριότητές τους.

Έξυπνες Πόλεις

Κάνοντας τη ζωή πιο έξυπνη

Οι έξυπνες πόλεις είναι απαραίτητο να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της αστικής ανάπτυξης. Η τεχνολογία του IoT βρίσκεται στην καρδιά μιας έξυπνης πόλης, βελτιώνοντας τη ζωή των πολιτών μέσα σε αυτήν. Η έξυπνη πόλη με δυνατότητα IoT μπορεί να δρομολογήσει την κυκλοφορία γύρω από συμφόρηση σε πραγματικό χρόνο, να προγραμματίσει αυτόματα τις επισκευές για υποδομές όπως ο φωτισμός του δρόμου ή γέφυρες και να διαχειριστεί έξυπνα τη χρήση ενέργειας και τη ρύπανση σε όλο το περιβάλλον. Μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικότερα τους πολίτες και τις επιχειρήσεις από την εγκληματικότητα και να προστατεύσει τους ευάλωτους πολίτες στα σπίτια τους.

Από τις δημόσιες συγκοινωνίες μέχρι τη δημόσια ασφάλεια, αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράμε με το περιβάλλον μας. Τα φώτα με δυνατότητα IoT μπορούν να μειώσουν την ανάγκη τακτικών ελέγχων από μηχανικούς προειδοποιώντας σας πριν καούν. Το IoT μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση του κόστους ηλεκτρικού ρεύματος, με τα φώτα να μπορούν να ανιχνεύουν έξυπνα όταν υπάρχει μικρή ή καθόλου κίνηση και σβήνουν ή μειώνουν την ένταση. Οι έξυπνες συσκευές IoT μπορούν να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, να βελτιστοποιήσουν τη συλλογή αποβλήτων και να ελέγξουν την ποιότητα του αέρα αναπνοής.

Sky IoT 4U

Στη Skytrack, αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να απλοποιήσετε το IoT. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λύσεων υψηλής ποιότητας, από άκρο σε άκρο, για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Με την τεχνογνωσία μας στο πλευρό σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε στοιχείο θα λειτουργεί ομαλά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Συνδεδεμένα Τερματικά

Από τις μονάδες κλιματισμού μέχρι τα σημεία πώλησης, τα ψηφιακά σήματα και τα συστήματα ασφαλείας, τα ολοκληρωμένα μας τερματικά, με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα, παρέχουν ασφαλή, διαφανή και αξιόπιστη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ συσκευών.

Πολύτιμα Στοιχεία

Οι υπηρεσίες κινητής παρακολούθησης στοιχείων μας σας δίνουν τον έλεγχο των πολύτιμων δεδομένων σας. Σε όλους τους τομείς, διασφαλίστε οτιδήποτε στο πεδίο δράσης εξαλείφοντας εικασίες σχετικά με το τι γίνεται.

Έξυπνοι Μετρητές & Δίκτυα

Είμαστε πρωτοπόροι στις νέες προσεγγίσεις στον ενεργειακό εφοδιασμό και την παράδοση. Οι υπηρεσίες έξυπνων μετρητών και δικτύων βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της προσφοράς ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις των πελατών σας.

Παρακολούθηση & Έλεγχος

Η σύνδεση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης, όπως εκτυπωτές, μηχανές αυτόματης πώλησης, ανελκυστήρες ή ακόμα και ιατρικά μόνιτορ και η λήψη ενημερωμένων ενημερώσεων σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας αυτοματοποιεί τις διαδικασίες.

Ενδιαφέρεστε για τις λύσεις μας IoT;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους ειδικούς του IoT θα σας καλέσει.

Επικοινωνια