Διαχείριση Στόλου

Από απλό εντοπισμό και καταγραφή αισθητήρων μέχρι διαχείριση στόλου και ενσωμάτωση δεδομένων.

Ότι θέλετε, το έχουμε!

Οι εταιρείες που εγκαθιστούν το σύστημα διαχείρισης στόλου της Skytrack έχουν καλύτερη άποψη σχετικά με την εικόνα της επιχείρησής τους. Έχοντας άμεσο έλεγχο και διαχείριση θεμάτων όπως η τοποθεσία, οι διαδρομές οχήματος, τα σημεία ενδιαφέροντος, την κατανάλωση καυσίμου, το χρόνο εργασίας, το πρόγραμμα συντήρησης, τη συμπεριφορά του οδηγού, τη δραστηριότητα των αισθητήρων (θερμοκρασίας, ανοιχτή\κλειστή πόρτα και πολλά άλλα) αποκτούν τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, μειώνοντας παράλληλα τον καθημερινό απαιτούμενο χρόνο διαχείρισης.

Αυξήστε την αποδοτικότητα, την εξυπηρέτηση των πελατών, την παραγωγικότητα και τα κέρδη της εταιρείας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος και τη σπατάλη πολύτιμου χρόνου.

Που εφαρμόζεται

 • Εταιρείες που έχουν από ένα όχημα (αυτοκίνητο, φορτηγό, μηχανάκι, σκάφος) έως ένα μεγάλο στόλο οχημάτων.

 • Βιομηχανίες που χρειάζονται παρακολούθηση και συνεχή καταγραφή αισθητήρων όπως η θερμοκρασία (παστερίωση, ψυγεία, παραγωγή, μεταφορά).

 • Επιχειρήσεις που χρειάζονται βελτίωση της ασφάλειας του εξοπλισμού τους.

Εταιρείες

 • Τροφίμων & Ποτών.
 • Διανομών & Μεταφορών.
 • Παραγωγικές & Κατασκευαστικές.
 • Υπηρεσιών Παράδοσης.
 • Διαχείρισης Αποβλήτων.
 • Εταιρείες Security.
 • Πετρελαίου, Αερίου & Εξόρυξης.

Χαρακτηριστικά

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας εντοπισμού GPRS!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τιμές

Επιλέξτε τις τιμές του συστήματος εντοπισμού που σας ταιριάζουν.

ΤΙΜΕΣ

Μαγεία

Δε χρειάζεται να διαβάσετε βιβλίο με ξόρκια για να αυξήσετε το κέρδος της εταιρείας σας!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ

Επιχειρήσεις

Εταιρείες με μεγάλο στόλο οχημάτων

Εταιρείες μεταφορών, ενοικίασης αυτοκινήτων και εταιρείες ταξί που έχουν μεγάλο στόλο οχημάτων συχνά διαπιστώνουν ότι είναι πολύ δύσκολο αυτός να διατηρηθεί, να αναλυθούν οι παράμετροι του, να μειωθεί το κόστος και έτσι να αναδείξουν τη δυναμική τους. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει εγκατεστημένο ένα σύστημα διαχείρισης στόλου και σε περίπτωση που υπάρχει, οι πληροφορίες δεν φθάνουν ποτέ στους ανθρώπους που θα πραγματοποιήσουν την ανάλυση.

Οι αναφορές και η ανάλυση που ακολουθεί είναι το εργαλείο για την επιτυχία, αλλά ακόμα και τότε, υπάρχει συχνή απογοήτευση λόγω έλλειψης οργάνωσης και σωστών αναφορών.

Οι προσαρμοσμένες αναφορές και η συγκεκριμένη – απαραίτητη – πληροφορία για κάθε χρήστη του συστήματος, σύμφωνα με την πρόσβαση του, διασφαλίζει ότι η σωστή πληροφορία φτάνει τους σωστούς ανθρώπους. Όλα τα δεδομένα σε μια αναφορά δεν είναι λειτουργικό και δεν συνάδει με τις απαιτήσεις. Μπορείτε να έχετε αναφορές με μόνο τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να μπορείτε να εξαγάγετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Η πληροφορία αυτή βοηθά τη διοίκηση της επιχείρησης να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για τη πορεία της.

διαχείριση στόλου εικόνα

Δείτε όλη την εικόνα

Οι συνοπτικές αναφορές είναι κρίσιμης σημασίας για την απόδοση της εταιρείας. Με τα σωστά συμπεράσματα χτίζονται στρατηγικές που οδηγούν στην ανάπτυξη. Η εξαγωγή δεδομένων και στατιστικών αναφορών για οποιαδήποτε περίοδο που σχετίζεται με προγραμματισμένη δρομολόγηση, π.χ. ο χρόνος εργασίας ή διακοπής αυτής, τα χιλιόμετρα κ.λπ. είναι πανεύκολη. Γραφήματα δίνουν τη κατάλληλη οπτική απεικονίση του αποτελέσματος.

διαχείριση στόλου διανομές

Προγραμματισμός & Αποστολή Έργου

Έχοντας την γνώση σε πραγματικό χρόνο των θέσεων των οχημάτων του στόλου και το ποια εργασία έχουν αναλάβει οι οδηγοί που βρίσκονται σε βάρδια σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε καλύτερες και ταχύτερες επιλογές εξυπηρέτησης πελατών σας, να μειώσετε τον περιττό χρόνο αεργίας των οδηγών σας, και να αυξήσετε την ακρίβεια του χρόνου παράδοσης των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.
Αφήνοντας το σύστημα να υπολογίσει τη βέλτιστη διαδρομή κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και περιορίζετε το κόστος και τη σπατάλη χρόνου.

διαχείριση στόλου erp

Ενσωμάτωση ERP

Το λογισμικό GPRS έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνει τις πληροφορίες του σε όλα τα μεγάλα συστήματα ERP. Η ενοποίηση των δεδομένων αυτή με βασικά συστήματα επιχειρήσεων δίνουν πλεονέκτημα επίλυσης πολλαπλών και σύνθετων προβλημάτων και ερωτημάτων. Το GPRS και το ERP των χρηστών ανταλλάσσουν πληροφορίες όπως, αναλυτικά φύλλα δεδομένων για κάθε όχημα (τιμολόγια, συμβόλαια, ραντεβού service, κόστος κ.λπ.)

Τιμολόγια & Λογιστική

Σε 3 βήματα, τόσο εύκολα! Με ένα κλικ μπορείτε να μετατρέψετε μια παραγγελία σε μια δουλειά, με ένα επόμενο κλικ μπορείτε να μετατρέψετε μια δουλειά σε ένα τιμολόγιο. Με ένα τελευταίο κλικ κλείνει η εργασία αφού έχει εξοφληθεί το τιμολόγιο.

Αξιοποίηση περουσιακών στοιχείων

Επιβλέψτε όλα τα περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας της εταιρείας κι εντοπίστε ποιο στοιχείο θα σας δώσει τη καλύτερη απόδοση. Αποσύρετε ή πωλήστε τα αναξιοποίητα στοιχεια της επιχείρησης βελτιώνοντας την απόδοση της επένδυσης.

διαχείριση στόλου όλα σε ένα

Σουϊτα λογισμικού επιχειρήσεων LOB – Όλα σε ένα

Έχετε κουραστεί από τα πολλά και διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας μιας επιχείρησης; Η σουϊτα λογισμικού της Skytrack LOB είναι πανεύκολη, ελαφρύ σαν σύστημα και ενσωματώνει όλους τους τομείς μιας σύγχρονης επιχείρησης!

Τι περιλαμβάνει;

 • Μη ανιχνεύσιμη συσκευή εντοπισμού κατάλληλη για οχήματα κάθε είδους, η οποία απαιτεί απλή εγκατάσταση. Ακόμα και οι ακριβές αντικλεπτικές συσκευές GPS λειτουργούν με εξωτερική κεραία GPS. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο για έναν έμπειρο κλέφτη να παρατηρήσει την εξωτερική κεραία GPS και να την αφαιρέσει, απαενεργοποιώντας έτσι εντελώς το σύστημα προστασίας από κλοπές. Η συσκευή της Skytrack δεν χρειάζεται εξωτερική κεραία GPS ή άλλους αισθητήρες για λειτουργία. Είναι εξοπλισμένη με μια ενεργή κεραία GPS υψηλής ευαισθησίας ενσωματωμένη στη συσκευή. Αυτό το χαρακτηριστικό την καθιστά εντελώς αόρατη, ενώ περιορίζει δραματικά την καλωδίωση μέσα στο όχημα.

 • Μια κάρτα SIM με παγκόσμια κάλυψη (συμπεριλαμβάνεται το κόστος κινητής τηλεφωνίας) που λειτουργεί και στις 3 εταιρείες κινητής (χρησιμοποιεί το δυνατότερο σήμα ανεξάρτητα απο εταιρεία) ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το όχημά σας στην άλλη πλευρά του κόσμου.

 • 1 μήνας δωρεάν υπηρεσία εντοπισμού.

 • Δωρεάν αποστολή.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών. Σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας εντός 14 ημερών σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι.

Εγγύηση καλής λειτουργίας για το χρονικό διάστημα παραμονής στην υπηρεσία.

Το κόστος ανανέωσης της υπηρεσίας εντοπισμού ανέρχεται σε 7,99€ το μήνα.

Στην τιμή της συσκευής δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Πακέτο εντοπισμού οχημάτων

μόνο 79.99€

Καταχωρήστε την παραγγελία σας

τηλεφωνικά

ή συμπληρώστε την φόρμα

φορμα παραγγελιας

ΑΠΛΑ, ΕΥΚΟΛΑ, ΜΑΓΙΚΑ

ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, TABLET ΚΑΙ SMARTPHONE

Για εμάς, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρούμε ακριβείς χρόνους απόκρισης, να προγραμματίζουμε παραδόσεις και να χειριζόμαστε κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Το GPRS με την ικανότητα αποστολής εργασιών απευθειάς στον οδηγό, οδήγησε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο.

MEDI HOME

Χρησιμοποιούμε το GPRS της Skytrack όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησής μας. Η παρακολούθηση των θερμοκρασιών των οχημάτων μας, διασφαλίζει την παράδοση ποιοτικών προϊόντων.

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΕΣΤΙΑ

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ;

Άμεση Επικοινωνία;

Επικοινωνια