GPRS: Απλά η καλύτερη Διαχείριση Στόλου

Με χιλιάδες πελάτες που συνεχώς αυξάνονται, η GPRS είναι η πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πλατφόρμα διαχείρισης στόλου στην αγορά.

Δωρεάν Αναβαθμίσεις & Υποστήριξη:

Παρέχουμε ότι χρειάζεστε.

Πρώτη προτεραιότητα μας είστε εσείς, ο χρήστης του συστήματος. Πιστεύουμε στα προϊοντα και τις υπηρεσίες μας, για αυτό και τα διατηρούμε πάντοτε σε υψηλά επίπεδα. Νοιαζόμαστε πραγματικά – όσο και εσείς – για τα οχήματά σας, για αυτό και έχουμε τη καλύτερη υποστήριξη μέσω του εξιδεικευμένου κέντρου υποστήριξής μας. Επιπλέον, η Skytrack προσφέρει συνεχώς δωρεάν αναβαθμίσεις με νέα χαρακτηριστιά που έχουν ζητηθεί από τους πελάτες μας. Στηριχτείτε σε εμάς.

Συνδεθειτε!
0
Πελάτες
0
Ολοκληρωμένες αιτήσεις υποστήριξης
0
Ώρες ανάπτυξης
0
Ώρες συνεχούς λειτουργίας

Ατελείωτες Δυνατότητες: Το μόνο πρόγραμμα διαχείρισης στόλου που θα χρειαστείτε

Το πανίσχυρο λογισμικό GPRS της Skytrack σε συνδυασμό με το μοναδικά προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά του, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε οποιαδήποτε συσκευή με ένα μόνο πρόγραμμα. Οι απλές αλλά ισχυρές επιλογές του, σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε κάθε τύπο οχήματος και έναν ολόκληρο στόλο.

Απίστευτα Χαρακτηριστικά:

Το GPRS της Skytracκ είναι φορτωμένο με χρήσιμες λειτουργίες, η κάθε μια με το δικό της νόημα και σκοπού. Ακούμε τους πελάτες μας και ενσωματώνουμε τα αιτήματα τους για ιδιαίτερα χαρακτηριστικό σε τακτική βάση. Το GPRS δεν έχει κατασκευαστεί μόνο από εμάς, αλλά και από εσάς – τους πελάτες μας.

Χαρακτηριστικά επιφάνεια εργασίας

Επιφάνεια Εργασίας

Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Πλήρης προσαρμόσιμη επιφάνεια εργασίας. Προσαρμόστε τα πάντα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, παρακολουθείτε ότι είναι σημαντικό για εσάς.

Χαρακτηριστικά driver id

Ταυτότητα Οδηγού

Ξεχάστε την ανάθεση των οχημάτων στους οδηγούς. Οι οδηγοί μπορούν να αλλάξουν τα οχήματα εύκολα. Με τη ταυτότητα οδηγού, ποτέ δεν θα ανησυχείτε για το ποιος οδηγός χρησιμοποιεί ποιο όχημα και το ωράριο εργασίας του.

Χαρακτηριστικά γεωφράχτες

Ζώνες

Ομαδοποιήστε τα ενδιαφέροντά σας. Δημιουργείστε εικονικές περιμέτρους σε τομείς ενδιαφέροντος. Δημιουργήστε ζώνη τη περιοχή που σας ενδιαφέρει και λάβετε ειδοποιήσεις όταν συμβαίνουν γεγονότα σχετικά με τη ζώνη

Χαρακτηριστικά ειδοποιήσεις

Live Ειδοποιήσεις

Κρίσιμη ενημέρωση άμεσα. Πληροφορίες γεγονότων αμέσως μόλις συμβούν. Λάβετε ενημερώσεις σχετικά με ό, τι χρειάζεστε. Υπερβολική ταχύτητα, θερμοκρασία, δραστηριότητα, ζώνες, αισθητήρες κ.α.

Χαρακτηριστικά αναφορές

Επιτήρηση Καυσίμων

Μάθετε ακριβώς τι ξοδεύετε. Ακριβή εικόνα της κατανάλωσης καυσίμου. Επιτηρείστε εύκολα την κατανάλωση καυσίμων, μειώστε το κόστος, αυξήστε τη παραγωγικότητα. Ελέγξτε εάν καύσιμα έχουν χαθεί ή κλαπεί

Χαρακτηριστικά επανάληψη γεγονότων

Επανάληψη Γεγονότων

Απεικονίστε ό, τι έχει συμβεί. Δείτε όλες τις δραστηριότητες κατά μήκος της διαδρομής. Εμφανίστε διαδραστικά οποιαδήποτε διαδρομή με κάθε γεγονός που καταγράφηκε. Αναλύστε τι μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικά.

Βέλτιστη Διαδρομή

Αφήστε το GPRS να βελτιστοποιήσει τη δρομολόγηση. Βάλτε ένα τέλος στη χειροκίνητη δρομολόγηση. Εξοικονομήστε χρόνο, χρήμα, ενέργεια, εξαλείψτε τους πονοκεφάλους του σχεδιασμού και ικανοποιήστε τους πελάτες σας.

Αισθητήρες

Συνδέστε οποιοδήποτε αισθητήρα θέλετε. Δεν χρειάζεται να έχετε αισθητήρες του Star Trek. Το GPRS της Skytrack θα τον αναγνωρίσει και θα καταγράψει τα δεδομένα. Θερμοκρασία, άνοιγμα-κλείσιμο πόρτα, πίεση ελαστικών και πολλά άλλα.

Ιστορικό

Όσοι ξεχνούν την ιστορία είναι μοιραίο να την επαναλάβουν. Εξετάστε τα ιστορικά δεδομένα και εμφανίστε ιστορικά στοιχεία για να εντοπίσετε τάσεις και προβλήματα με μια ματιά.

Χάρτες & Δορυφόροι

Ποιόν χάρτη θέλετε; Τον έχουμε! Επιλέξτε το χάρτη που σας ταιριάζει καλύτερα. Δορυφορικός, υβριδικός, ό, τι θέλετε να επιλέξετε είναι εκεί. Περιλαμβάνονται Streetside & Birds Eye View.

POIs & Αγαπημένα

Μπορείτε να ορίσετε POIs σημεία για αποτελεσματικότητα. Πελάτες, προμηθευτές, καταστήματα, η επιλογή είναι δική σας. Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια με POI & Αγαπημένα. Η δρομολόγηση γίνεται παιχνίδι.

Google Street View

Ελέγξτε τι είναι εκεί. Εξερευνήστε διαδραστικά σε επίπεδο δρόμου και δείτε τη θέση του οχήματος. Ελέγξτε γιατί έχει σταματήσει εκεί.

Προηγμένα Χαρακτηριστικά:

Αυτά είναι μόνο μερικά βασικά χαρακτηριστικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα. Δείτε τα προηγμένα χαρακτηριστικά του GPRS.

i-TMO:Ηλεκτρονικό γραφείο κίνησης

Συγκεντρώστε όλα τα γραφειοκρατικά έγγραφα συντήρησης του στόλου οχημάτων. Service ραντεβού, τιμολόγια καυσίμων, αλλαγή ελαστικά, κόστος υπηρεσιών, μηχανικές βλάβες κ.λπ. Με τα ιστορικά στοιχεία για το στόλο σας μπορείτε να έχετε στιγμιαία γνώση για το ποιο είναι το κόστος του ακριβώς.

Έξυπνη Συντήρηση

Παρακολουθήστε τη συντήρηση των οχημάτων. Λάβετε ειδοποιήσεις για ραντεβού συντήρησης. Δείτε εκθέσεις κατανάλωσης καυσίμων και την αναλύστε τη τάση κόστους!

Προγραμματισμός

Ο προγραμματισμού εργασίας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος. Γνωρίζοντας τη διαθεσιμότητα των υπάλληλων, μπορείτε να εκχωρήσετε τα οχήματα άμεσα και να αφήσετε το σύστημα να υπολογίσει και να προγραμματίσει την καλύτερη διαδρομή!

Αποστολή Εργασίας & Δρομολόγησης

Στείλτε το πρόγραμμα εργασίας άμεσα στους υπαλλήλους-οδηγούς. Ενημερώστε με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής ή με εργασίας έκτακτης ανάγκης. Άμεση επικοινωνία και επιβεβαίωση της αποδοχής εργασίας από τους υπαλλήλους.