Skytrack e-ticket

Επανάσταση τις Δημόσιες Μεταφορές

Συστήματα Έκδοσης & Επικύρωσης Εισιτηρίων

Η Skytrack διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αυτόματων μηχανών έκδοσης και επικύρωσης εισιτηρίων, που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Αυτά τα μηχανήματα είναι εύκολα προσαρμόσιμα σε οποιοδήποτε αυτόματο σύστημα πληρωμών.

Μηχανές Επικύρωσης Εισιτηρίων

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μηχανών επικύρωσης εισιτηρίων, οι πιο συνηθισμένοι είναι:

• Ακύρωση απλών (χάρτινων) εισιτηρίων
• Ανάγνωση ανέπαφων καρτών
• καθώς και διπλής λειτουργίας (ακύρωση χάρτινων εισιτηρίων και ανάγνωσης ανέπαφων καρτών).

Μηχανές έκδοσης εισιτηρίων είναι επίσης διαθέσιμες για:

• Έκδοση εισιτηρίων εντός του λεωφορείου με αποδοχή κερμάτων.
• Έκδοση εισιτηρίων από τον οδηγό.
• Έκδοση εισιτηρίων σε σταθμούς, στάσεις και αποβάθρες με αποδοχή κερμάτων, χαρτονομισμάτων, έξυπνων και ανέπαφων καρτών, πιστωτικών καρτών, απόδοση ρέστων και κεντρικό σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης.

Σύστημα Πληροφόρησης Επιβατών (ΣΠΕ)

Το σύστημα πληροφόρησης επιβατών της Skytrack (ΣΠΕ) είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών που παρέχει πληροφορίες επιβατών σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί να περιλαμβάνει τόσο προβλέψεις για τους χρόνους άφιξης όσο και αναχώρησης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη φύση και τις αιτίες τυχών διαταραχών ομαλών ροής (καθυστερήσεις, ακυρώσεις). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάποιο μέσο φυσικής παρουσίας (οθόνη), σε στάση ή εντός του μέσου μεταφοράς, όσο και από απόσταση χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή ένα smartphone.

Ηλεκτρονικές Πινακίδες και Οθόνες Ένδειξης (LED)

Η Skytrack έχει ένα πλήρες και καινοτόμο φάσμα σταθερών σημείων για την πληροφόρηση των επιβατών, σε σταθμούς, στάσεις, ζώνες διέλευσης. Οι εξαιρετικά αποτελεσματικές πινακίδες LED μεταβλητών μηνυμάτων με βέλτιστη αναγνωσιμότητα, είναι κατάλληλες για όλους τους φορείς των μαζικών μεταφορών.
Η Skytrack, έχοντας περισσότερα από 20 έτη πείρας στην κατασκευή πινακίδων μεταβλητών δεδομένων, χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα εξαρτήματα, προσαρμοσμένα στις λειτουργικές ανάγκες και το σχεδιασμό των προϊόντων της. Η σταθερότητα, η ευκολία συντήρησης, η στεγανότητα, ο εξαερισμός είναι σταθερές ενδείξεις της άρτιας κατασκευής των πινακίδων μας.

Τα εξατομικευμένα κανάλια (ιστός, κινητή συσκευή ή σημείο πώλησης) έχουν τη δυνατότητα να μιμούνται την προβολή εικόνας από έναν σταθμό ή στάση και μπορούν επιπλέον να συνδεθούν με προγραμματιστές ταξιδιών. Με τη χρήση τέτοιων συστημάτων, ο επιβάτης μπορεί να προγραμματίσει (εκ νέου) το ταξίδι του για να λάβει υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες (όπως ακυρωμένες υπηρεσίες ή υπερβολικές καθυστερήσεις).

SKY e-ticket

Η Sky e-ticket είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που σκοπό έχει να επεκτείνει το δίκτυο διανομής εισιτηρίων και να δώσει στον επιβάτη την δυνατότητα να αποκτήσει το εισιτήριό του άμεσα, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να ανατρέξει σε σημεία διανομής.

Ο επιβάτης μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο μέσω της εφαρμογής, είτε για άμεση είτε για μελλοντική χρήση, αποφασίζοντας αργότερα για τη στιγμή επικύρωσης του εισιτηρίου. Κατά την επιβίβαση ο επιβάτης θα πρέπει να σκανάρει και αν επικυρώσει το εισιτήριο που έχει εκδώσει. Με την Sky e-ticket, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει εισιτήριο μιας διαδρομής καθώς και κάρτα απεριορίστων διαδρομών ολοκληρώνοντας την αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ παράλληλα μπορεί να αποθηκεύσει τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που έχει ήδη χρησιμοποιήσει ή ακόμα και να προσθέσει καινούργιες κάρτες. Με την ολοκλήρωση της αγοράς ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να επικυρώσει το εισιτήριο του οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί. Για εισιτήρια συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας, ο χρόνος ισχύος του εισιτηρίου ξεκινά από την ώρα της επικύρωσης και διαρκεί μέχρι τη λήξη του.

Οφέλη

Η εφαρμογή Sky e-ticket έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για την εταιρεία που πωλεί τα προϊόντα της μέσω αυτής όσο και για τον επιβάτη.

  • Αποτελεί ένα νέο κανάλι διανομής των προϊόντων του
  • Τα έσοδα από το συγκεκριμένο τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων πιστώνονται κατευθείαν στον πελάτη χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω ενέργεια για την συλλογή (όπως π.χ. συλλογή από σημεία πώλησης)

  • Οι υπηρεσίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο παρέχουν στους πελάτες ακριβή αναμενόμενη ώρα άφιξης

  • Βελτιστοποίηση της χωρητικότητας των λεωφορείων μέσω του ακριβούς σχεδιασμού των ταξιδιών από τους πελάτες και της ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων
  • Δεν υπάρχει κόστος διάθεσης των εισιτηρίων (π.χ. κόστος χαρτιού, διανομής)

  • Πλήρης έλεγχος στον όγκο των πωλήσεων και των εσόδων μέσω του συγκεκριμένου καναλιού με την χρήση back office
  • Έλεγχος του ελεγκτικού μηχανισμού καθώς μπορούν να αποστέλλονται δεδομένα σχετικά με το πότε και πόσα εισιτήρια έχουν ελεγχθεί από συγκεκριμένο ελεγκτή εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί
  • Αναβάθμιση του προφίλ της εταιρείας ως μια, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην τεχνολογία και γενικά στην αγορά

Άμεση Επικοινωνία;