Πώς οι εταιρείες delivery χρησιμοποιούν το GPS για να ενημερώσουν τους πελάτες τους σχετικά με την αναμενόμενη ώρα άφιξης της παραγγελίας τους.

Οι εταιρίες παράδοσης γρήγορου φαγητού (delivery), ανταγωνίζονται καθημερινά για ένα κομμάτι της αγοράς. Οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να μη περάσουν το χρόνο τους στην κουζίνα τους ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ, με αποτέλεσμα η ζήτηση να αυξάνεται κατακόρυφα.
Η απόφαση για παραγγελία γρήγορου φαγητού είναι μια εύκολη επιλογή, τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς αγαπούν τη γεύση της πίτσας και του γύρου, αλλά με τόσους πολλούς που παραγγέλλουν το ίδιο πράγμα τα σαββατοκύριακα, οι μεγάλες καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση είναι κάτι που απασχολεί τις εταιρείες. Η χρήση εφαρμογής διαχείρισης στόλου και παραγγελιών έρχεται να απαλύνει τις ανησυχίες αυτές, ως ένα σημαντικό εργαλείο για την αύξηση της εξυπηρέτησης πελατών.

Υψηλός ανταγωνισμός

Μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις έως και μεγάλες αλυσίδες τροφίμων ανταγωνίζονται για την ίδια αγορά σε μια ιδιαίτερα κορεσμένη και ανταγωνιστική βιομηχανία. Τα περισσότερα από τα προβλήματα προκύπτουν από τη διαμόρφωση και εκτέλεση της παραγγελίας. Ο βασικός παράγοντας, η κακή δρομολόγηση έχει μεγάλο αντίκτυπο στο κόστος των καυσίμων και στο χρόνο παράδοσης. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που οι πελάτες λαμβάνουν την παραγγελία τους με μεγάλη καθυστέρηση ή ακόμα και κρύα.

Η παρακολούθηση GPS δίνει μια απλή και εύκολη λύση στην αποτελεσματική δρομολόγηση.

Γιατί να χρησιμοποιείτε παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο;

Οι επιχειρήσεις, ιδιαίτερα οι μικρές, μπορούν να παρακολουθούν τους οδηγούς τους καταγράφοντας κάθε στάση που κάνει ένας οδηγός πίτσας ή το δρομολόγιο του για παράδοση. Αυτό θα επιτρέψει στη διοίκηση να υπολογίσει εάν χρησιμοποιεί αναποτελεσματικές διαδρομές ή πραγματοποιείται υπερβολική χρήση καυσίμων.

Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες πειραματίζονται με ζωντανά συστήματα παρακολούθησης που επιτρέπουν στους πελάτες τους να χρησιμοποιήσουν εφαρμογή για να δουν την ακριβή τοποθεσία του οχήματος υπηρεσίας παράδοσης που τους φέρνει την παραγγελία τους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουν πότε το φαγητό τους θα φτάσει στη πόρτα τους.

Με τη βοήθεια της παρακολούθησης μέσω GPS της Skytrack για τη διαχείριση παρακολούθησης παράδοσης, ο καθένας μπορεί να παρακολουθεί την παραγγελία του. Έτσι, αν είστε μια επιχείρηση παράδοσης γρήγορου φαγητού και πίτσας, ή ακόμα και ένα εστιατόριο που πραγματοποιεί παραδόσεις κατ’ οίκον, μπορείτε να κάνετε χρήση αυτής της τεχνολογίας για να έχετε ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών των επιχειρήσεων. Βέλτιστο δρομολόγιο με μείωση του κόστους καυσίμων και άσκοπα δρομολόγια και παράλληλα ο πελάτης θα βλέπει ζωντανά πότε θα λάβει τη παραγγελία του.

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να παρακολουθούν την παραγγελία τους.

Θέλετε να δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά του GPRS Cloud;