Καλώς Ήλθατε στη Skytrack

Η Skytrack είναι μια εταιρεία ιδιωτικής χρηματοδότησης υπηρεσιών λογισμικού (SaaS) επικεντρωμένη σε συστήματα διαχείρισης στόλου GPS. Τα κεντρικά γραφεία της Skytrack βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και η εταιρεία έχει γίνει γρήγορα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη παροχής διαχείρισης στόλου και εντοπισμού μέσω GPS.

Ιδρύθηκε από επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι έχουν χρόνια εμπειρία σε συστήματα και σχεδιασμό λογισμικού, τηλεμετρίας, ενσωματωμένα συστήματα πληροφορικής, επικοινωνιών και σχεδιασμό βάσης δεδομένων και εφαρμογή τους.

Τα συστήματα της Skytrack είναι σχεδιασμένα για άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν το όχημα τους ή μια συσκευή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο και για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών που εστιάζουν στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών και δραστηριοτήτων σε πραγματικό χρόνο κερδίζοντας τη μέγιστη απόδοση. Η Skytrack χειρίζεται όλα τα θέματα υλικού και τεχνολογίας λογισμικού, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να εστιάσουν στις επιχειρήσεις τους. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα: μείωση του κόστους, αύξηση της εξυπηρέτησης πελατών και της κερδοφορίας μέσω της αποτελεσματικότητας.

Ποιά είναι η Skytrack

Να τολμά εκεί, όπου καμία εταιρεία εντοπισμού & διαχείρισης στόλου δεν τόλμησε ποτέ πριν. Στη Skytrak κάνουμε το αδύνατο, δυνατό.
Όραμα μας είναι ο σχεδιασμός και η προσαρμογή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Μέσα από την έρευνα, την ανάπτυξη, την καινοτομία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που ήδη κατέχουμε, προσφέρουμε λύσεις και εφαρμογές κατάλληλες για κάθε ανάγκη.
Σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Καμιά εταιρεία δεν μπορεί να “πιάσει” τις τιμές μας.
Μόλις συνεργαστείτε με τη Skytrack δεν θα θέλετε να φύγετε.

Οι δεξιότητές μας

Skytrack GPRS 100
Skytrack i-TMO (ηλεκτρονικό γραφείο διαχείρισης στόλου) 97
Skytrack ERP 80
Skytrack LOB (Διαχείριση επιχειρήσεων) 85

Πλεονεκτήματα της Skytrack

εταιρεία smart fleet

Skytrack GPRS

Εύκολα, γρήγορα, απλά, εντοπισμός και διαχείριση οχημάτων και κάθε συσκευής που φέρει IMEI, παρέχοντας όλα τα χαρακτηριστικά & οφέλη στη καλύτερη τιμή.

εταιρεία erp

Ενσωμάτωση ERP

Η ενσωμάτωση του Skytrack GPRS με προγράμαμτα ERP, κάνε δυνατή της χρήση μιας ενιαίας πλατφόρμας.

εταιρεία line of business

Σουϊτα λογισμικού Skytrack LOB

Όλοι οι τομείς μιας επιχείρησης σε ένα λογισμικό, κοινό για όλους.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Εκτελεστική Διεύθυνση
Διεύθυνση Marketing
Τεχνική Υποστήριξη

Πιστεύουμε στο ωραίο περιβάλλον εργασίας

Πιστεύουμε ότι ο τόπος εργασίας, επηρεάζει την ποιότητα της εργασίας. Το κτίριο Spectra, που βρίσκεται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης είναι η τέλεια επιλογή για την επιχείρησή μας. Ανοιχτοί χώροι, φωτεινοί και άνετοι, μας φτιάχνουν τη σωστή διάθεση για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Η τοποθεσία μας

Βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη

12 χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, Τ.Θ. 1520, Θέρμη, Θεσσαλονίκη, 57001 Τηλ: 2310 365 067

Εικόνες απο το χώρο εργασίας μας

Εταιρεία Skytrack γραφεία εικ1
Εταιρεία Skytrack γραφεία εικ2
Εταιρεία Skytrack γραφεία εικ3
Εταιρεία Skytrack γραφεία εικ4

Οι πελάτες-συνεργάτες μας