Καλώς Ήλθατε στη Skytrack

Η Skytrack είναι μια ελληνική εταιρεία υπηρεσιών λογισμικού (SaaS), με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε από επαγγελματίες του κλάδου, με πολυετή εμπειρία σε σχεδιασμό συστημάτων λογισμικού, τηλεμετρίας, ενσωματωμένων συστημάτων πληροφορικής, επικοινωνιών, σχεδιασμό βάσης δεδομένων και στην εφαρμογή αυτών.

Το απόλυτο πλεονέκτημα της Skytrack είναι ότι το λογισμικό όλων των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία, σχεδιάζεται και αναπτύσσεται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να το προσαρμόσουμε κάθε φορά στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, δημιουργώντας tailor-made λύσεις για κάθε επιχείρηση. Η Skytrack επικεντρώνεται κυρίως σε συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων GPS και η εταιρεία έγινε σύντομα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον τομέα διαχείρισης στόλου και εντοπισμού μέσω GPS στην Ελλάδα. Τα συστήματα της Skytrack ανταποκρίνονται σε κάθε πρόβλημα και εστιάζουν στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των συνεργατών μας καθώς και του συνόλου των δραστηριοτήτων τους σε πραγματικό χρόνο κερδίζοντας τη μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η Skytrack είναι το μονοπάτι που θα οδηγήσει κάθε συνεργάτη της στις εξελίξεις του μέλλοντος!

Ποια είναι η Skytrack

Η αποστολή μας

Κάθε απαίτηση των πελατών μας είναι για εμάς μια νέα πρόκληση που δεν μένει αναπάντητη. Κάθε "κορυφή' που κατακτά η Skytrack, θα αποτελεί δέσμευση για συνεχή έρευνα και εξέλιξη. Η Skytrack τολμά και κάνει το αδύνατο, δυνατό!

Το όραμά μας

Είναι ο σχεδιασμός και η προσαρμογή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Μέσα από την έρευνα, την ανάπτυξη, την καινοτομία, αλλά και την τεχνογνωσία που ήδη κατέχουμε, προσφέρουμε λύσεις και εφαρμογές κατάλληλες για κάθε ανάγκη.

Η υπόσχεσή μας

Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και μακράς διάρκειας με επίκεντρο την ανάγκη του πελάτη, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς!

Εξυπηρέτηση πελατών

Κύριο μέλημα μας η παροχή έγκαιρης και έγκυρης υποστήριξης των πελατών μας, με σεβασμό, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Με όπλο την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, οδηγούμε τους πελάτες μας στο μέλλον.

Γιατί να επιλέξετε την Skytrack;

Η Skytrack χειρίζεται όλα τα θέματα υλικού και τεχνολογίας λογισμικού, έτσι ώστε οι πελάτεςνα μπορούν να εστιάσουν στις επιχειρήσεις τους. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα: μείωση του κόστους, βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών και αύξηση της κερδοφορίας μέσω της αποτελεσματικότητας. Η ομάδα υποστήριξης της εταιρίας λειτουργεί 24/7 και είναι εκεί για να λύσει κάθε απορία, πρόβλημα ή ότι άλλο μπορεί να χρειαστούν οι συνεργάτες μας.

Οι Συνεργάτες Μας