Η καινοτομία δεν μπορεί να συμβεί χωρίς ταλέντο και έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα!

Αν ο τομέας της τεχνολογίας και της καινοτομίας σε συναρπάζει, αν απολαμβάνεις τις νέες προκλήσεις και είσαι πρόθυμος να μάθεις, να αναπτυχθείς και να προσφέρεις, τότε η Skytrack είναι το ιδανικό μέρος για εσένα.

Γνωρίστε τις ομάδες μας

Marketing

Marketing

Στο μάρκετινγκ, κάθε μέρα είναι διαφορετική. Το πρωί μπορεί να συνεργαζόμαστε με UX designers για τον σχεδιασμό ενός νέου ιστότοπου ή να εργαζόμαστε για τη δημιουργία νέας καμπάνιας μάρκετινγκ. Αργότερα μπορεί να συζητάμε με συναδέλφους για νέες ιδέες ή να δημιουργούμε περιεχόμενο για το blog μας.

Ο στόχος μας; Η αύξηση των πωλήσεων και του μερίδιού της αγοράς, η καλύτερη κατανόηση των αναγκών της αγοράς και των πελατών μας και η εκπαίδευση των συνεργατών μας.

Sales & Account Manager

Sales & Account Manager

Οι άνθρωποι στο τμήμα πωλήσεών μας, χτίζουν ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και φροντίδας με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Είτε πρόκειται για B2B είτε για B2C, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Επιπλέον, συλλέγουμε πολύτιμα σχόλια και λαμβάνουμε ερωτήσεις και προτάσεις πελατών που μας βοηθούν να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας ή να δημιουργήσουμε νέες καλύτερες λύσεις σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα.

Information and Technology

Information and Technology

Το τμήμα ΙΤ παρέχει τα συστήματα και τις υποδομές που βελτιστοποιούν τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες, παρέχουν τις σωστές πληροφορίες για τη λήψη αποφάσεων, προωθούν την επιχειρηματική καινοτομία και ελαχιστοποιούν τους επιχειρηματικούς κινδύνους.

Αυτό καθημερινά σημαίνει την υλοποίηση ιδεών από την θεωρία στην πράξη, την συνεργασία με πελάτες όπως ο ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Κωτσόβολος και η Lidl σε συστήματα διαχείρισης στόλου ή την έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και εφαρμογών.

Support and Installations

Support and Installations

Στην Skytrack, προσφέρουμε λύσεις. Οι έξυπνες λύσεις χρειάζονται έξυπνους ανθρώπους για να τις κάνουν εφικτές, είτε αυτό συμβαίνει προγραμματίζοντας μια συσκευή IoT είτε εγκαθιστώντας προηγμένες συσκευές παρακολούθησης gps σε φορτηγά-ψυγεία στο πεδίο.

Οι τεχνικοί μας εφαρμόζουν τη θεωρία στην πράξη υλοποιώντας τις λύσεις μας είτε απομακρυσμένα από το γραφείο είτε επιτόπου στο πεδίο. Η ευελιξία και η καλή αίσθηση του χιούμορ αποδεικνύονται πάντα χρήσιμος παράγοντας στον χειρισμό των καθημερινών εργασιών.

Γιατί να επιλέξετε να εργαστείτε στην Skytrack;

Οι άνθρωποί μας είναι η καρδιά της Skytrack και η δύναμη που μας οδηγεί στην επιτυχία. Πίσω από κάθε έξυπνη λύση, κάθε προηγμένη τεχνολογία και πρωτοποριακή υπηρεσία βρίσκεται μια ομάδα ανθρώπων που την καθιστά δυνατή. Στην Skytrack πιστεύουμε ότι μόνο με την συνεχή εκπαίδευση, την ανάπτυξη και την εξέλιξη των συνεργατών μας μπορεί να υπάρξει επιτυχία.

Πρώτο μας μέλημα είναι οι άνθρωποί μας να βρίσκονται σε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας, για να εμπνέονται, να μαθαίνουν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλουμε ο καθένας να αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του και το πως η ατομική του, καθημερινή προσπάθεια συμβάλλει άμεσα στην συνολική μας επιτυχία.

Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους για να βελτιώσουμε τη συνεργασία μας, την εργασιακή μας καθημερινότητα και φυσικά να περνάμε καλά, αφού όλα αυτά οδηγούν σε βελτιωμένα αποτελέσματα και ευχαριστημένους συνεργάτες!