Boat Tracking

Σύστημα παρακολούθησης σκαφών.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το αίσθημα της βόλτας με βάρκα σε μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα. Ο γαλάζιος ουρανός, το δροσερό νερό που εκτοξεύεται στο κατάστρωμα και το βουητό της μηχανής του σκάφους μπορεί να είναι μια συναρπαστική και χαλαρωτική εμπειρία. Είτε πρόκειται για ένα άτομο που διαθέτει ένα σκάφος πολλών εκατομμυρίων είτε ένα απλό αλιευτικό σκάφος, η εμπειρία της ιστιοπλοΐας με σκάφος μπορεί να γεμίσει την ψυχή. Τα συστήματα παρακολούθησης GPS δεν είναι σχεδιασμένα μόνο για αυτοκίνητα και φορτηγά. Τα νέα συστήματα εντοπισμού που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για θαλάσσιες εφαρμογές μπορούν να προσφέρουν προστασία των περιουσιακών στοιχείων και ηρεμία!

Είτε έχετε μια εταιρεία ενοικίασης σκαφών και επιθυμείτε να γνωρίζετε το πού οι πελάτες σας πηγαίνουν τα περιουσιακά σας στοιχεία, είτε έχετε μια εταιρεία περιηγήσεων με βάση τα σκάφη και θέλετε να παρακολουθείτε τις θέσεις τους, να διοργανώνετε εκδρομές ψαρέματος και να θέλετε να γνωρίζετε τις καλύτερες τοποθεσίες, ή αν έχετε μια εμπορική ναυτιλιακή εταιρεία, μια συσκευή GPS για σκάφη θα προσφέρει προστασία, θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και θα συμπληρώσει την εξυπηρέτηση πελατών!

Τα σκάφη είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό περιουσιακό στοιχείο για τους περισσότερους λάτρεις της θάλασσας. Ωστόσο, όπως κάθε σημαντικό στοιχείο, καλό θα ήταν να λαμβάνονται οι κατάλληλες προφυλάξεις για να προστατευτούν και να εξασφαλιστούν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία. Τα συστήματα εντοπισμού GPS παρέχουν αυτή την ασφάλεια.

Πλεονεκτήματα

ALS – Αυτόματου Κλειδώματος

Μοναδικό αντικλεπτικό σύστημα

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο κίνησης του σκάφου σας, για παράδειγμα από τις 07:30 έως τις 20:00 καθημερινά και δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το αν μετακινήθηκε χωρίς να το γνωρίζετε. Το σύστημα ALS της Skytrack, θα κλειδώνει ή θα ξεκλειδώνει αυτόματα τη μηχανή του σκάφους στις ώρες και τις ημέρες που έχετε ορίσει, διευκολύνοντας τη ζωή σας.

Σε περίπτωση που το σκάφος σας μετακινηθεί σε μη επιτρεπόμενες ώρες, όταν για παράδειγμα κάποιος το ρυμουλκεί αλλά δεν έχει βάλει εμπρός τη μηχανή, το σύστημα ALS αποστέλλει αμέσως ειδοποίηση στο κινητό σας τηλέφωνο.

GNS – Παγκόσμιο Σύστημα Δικτύου

Ισχυρό σήμα σε όλο τον κόσμο

Ο εξοπλισμός της Skytrack λειτουργεί άψογα σε όλο τον κόσμο, τόσο στη ξηρά όσο και στη θάλασσα. Θα σας δοθεί μια κάρτα SIM με αυτόματη παγκόσμια συνδεσιμότητα σε όλα τα διαθέσιμα δίκτυα. Δεν υπάρχει περιορισμός στη χρήση μόνο ενός δικτύου, εάν υπάρχει καλύτερη λήψη σήματος από άλλο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, η κάρτα SIM θα το χρησιμοποιεί χωρίς EXTRA χρεώσεις.

Διατηρείστε επαφή με το σκάφος σας παντού

AGS – Αυτόματου Κλειδώματος Θέσης

Γεωγραφικό κλείδωμα της θέσης

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας μετά από μια δύσκολη μέρα στη θάλασσα, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε ότι η άγκυρα έχει ξεσύρει και το σκάφος προσεγγίζει επικίνδυνα άλλα σκάφη ή ακόμα χειρότερα τα βράχια. Ή να διαπιστώσετε ότι το σκάφος λείπει ή ακόμα και να το βρείρε προσαραγμένο στην παραλία ή καρφωμένο στα βράχια. Ανεξάρτητα από το πόσο απίστευτα ακούγονται αυτά τα σενάρια, μπορούν να συμβούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια κακή αγκυροβολία.

Δεν χρειάζεται να φυλάτε το σκάφος σας

ADS – Ανιχνέυσης Ατυχήματος

Πληροφορίες και ανίχνευση ατυχημάτων

Αποφύγετε τα ατυχήματα που περιμένουν να συμβούν στο στόλο ή στο σκάφος σας. Οι ειδοποιήσεις ταχύτητας θα σας ενημερώσουν όταν το σκάφος σας είναι ξεπεράσει το όριο ταχύτητας που έχετε ορίσει ορίζετε όταν εξέρχεται από την προσαρμοσμένη περιφραγμένη ζώνη ή όταν δεν κάνει ό, τι πρέπει να κάνει.

Ακόμα και όταν νοικιάζετε το σκάφος σας και αφήνει την αποβάθρα, δεν θα έχετε τον έλεγχο του τι συμβαίνει μέχρι να επιστραφεί.

Προστατεύστε την εταιρεία ενοικίασης σκαφών από κακή διαχείριση και χρήση

SBP – Ανίχνευση Τάσης Μπαταρίας

Βγαλμένη μπαταρία; Ποτέ ξανά!

Το σύστημα SBP της Skytrack (Smart Battery Protection) έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει την τάση της μπαταρίας του σκάαφους σας κάθε δευτερόλεπτο, οπότε αν κάποιος αφαιρέσει έναν από τους δύο πόλους της μπαταρίας, το SBP θα σας ειδοποιήσει με ένα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο.

BRC – Απομακρυσμένου Ελέγχου

Χρησιμοποιείστε το smartphone σας όπου και αν βρίσκεστε

Με τον εξοπλισμό αντικλεπτικής προστασίας της Skytrack, μπορείτε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο να αποστείλετε εντολές στη συσκευή.

Οι αντικλεπτικές υπηρεσίες μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μόνο μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Όλες οι λειτουργίες εκτελούνται με το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας.

Μόνο με το κινητό σας