Επιτήρηση Πολύτιμων Στοιχείων (SATS)

Οι συσκευές της Skytrack έχουν πολλές διαφορετικές μορφές ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Όλες οι συσκευές εντοπισμού έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στην E.Ε.

Ασφάλεια λιμανιού & επιτήρηση κοντείνερ

Οι συσκευές επιτήρησης πολύτιμων στοιχείων της Skytrack μπορούν να τοποθετηθούν σε λιμάνια και κοντεϊνερ για επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση των περιουσιακών στοιχείων. Μειώστε το κόστος επιτήρησης περιουσιακών στοιχείων μέχρι και 75% σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες. Παρακολουθήστε περιουσιακά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, θερμοκρασία, ταχύτητα, κραδασμό, κίνηση και πολλά άλλα. Η μπαταρία των αισθητήρων GPS της Skytrack διαρκούν για 3 χρόνια με μια μπαταρία τύπου D.

πολύτιο στοιχείο - επιτήρηση φορτίου
πολύτιμων στοιχείων - μοναχικός εργαζόμενος

Ασφάλεια μοναχικών εργαζομένων

Η Skytrack δίνει λύσεις για μοναχικούς εργαζόμενους. Διαφυλάξτε τους μοναχικός εργαζομένους με την επιτήρηση τους σε πραγματικό χρόνο. Στιγμιαία ενημέρωση και SOS ειδοποιήσεις σε περίπτωση κινδύνου, κουμπιά πανικού και απευθείας συνδέσεις με το κέντρο ελέγχου. Μείωση του κόστους, αύξηση της επιτόπιας παραγωγικότητας, διατήρηση και επιτήρηση της καλής διαβίωσης των εργαζομένων σε πραγματικό χρόνο.

Υψηλής αξία & ζωτικής σημασίας περιουσιακά στοιχεία

Το δίκτυο της Skytrack αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε μέσα από τον τομέα της ασφάλειας. Οι μικροί, μακράς διαρκείας αισθητήρες της Skytrack είναι σε συνεχή λειτουργία σε όλο τον κόσμο περιφρουρώντας τα περιουσιακά στοιχεία, τόσο στατικά όσο και κατά τη μεταφορά τους, όπως επίσης και κρίσιμων περιουσιακών στοιχείων της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η τεχνολογία της Skytrack είναι ιδιαίτερα ανθεκτική σε κάθε είδους παρεμβολών και τα προϊόντα της είναι εξοπλισμένα με μοναδικό «φάρο – μαύρο κουτί» για την ανάκτηση πολύτιμων στοιχείων οπουδήποτε στον κόσμο. Οι αισθητήρες ασφαλείας της Skytrack μείωσαν τις κλοπές κλοπή κατά 94% σε μόλις τρεις μήνες σε ένα πανεπιστήμιο.

πολύτιμων στοιχείων - εργοστάσια

Ασφάλεια Εργοστασίου & Εργοταξίου

Οι ασιθητήρες της Skytrack’s μπορούν να τοποθετηθούν σε εργοστάσια και εργοτάξια, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του προσωπικού, επιτηρώντας κρίσιμα σημεία από τα οποία εξαρτάται αυτή. Με διάφορους αισθητήρες και επιτήρηση του εξοπλισμού, περιορίζουμε το κίνδυνο αυξάνοντας την ασφάλεια.

Προβολή περιουσιακών στοιχείων εταιρειών Πετρελαιού & Αερίου

Αυτή είναι ένας από τους βασικούς τομείς δικτύου της Skytrack. Πολλές εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου χρησιμοποιούν σήμερα το δίκτυο της Skytrack. Προβολή περιουσιακών στοιχείων χαμηλού κόστους σε πραγματικό χρόνο εκσυγχρονίζοντας τις λειτουργίες και αυξάνοντας τα έσοδα. Απεριόριστα επεκτάσιμη προβολή πολύτιμων στοιχείων που επωφελούνται από ένα και μόνο σκοπό σε απευθείας σύνδεση με τη πλατφόρμα διαχείρισης.

Προβολή εφοδιαστικής αλυσίδας

Αυτό είναι το κέντρο της δραστηριότητας της Skytrack. Μείωση του κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας, παρακολούθηση και ανάλυση των δεδομένων των περιουσιακών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο. Λαμβάνεται ειδοποιήσεις όταν και όπου τα περιουσιακά στοιχεία της εφοδιαστικής αλυσίδας συμμετέχουν σε ένα περιστατικό. Αναφορές κραδασμού, κλίσης, θερμοκρασίας, τεχνολογία πρόληψης κλοπής και αποδεδειγμένη ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων όταν απαιτείται.

Κέντρα αποκατάστασης & Νοσοκομεία

Ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της Skytrack, λόγω των προηγμένων τεχνολογιών παρακολούθησης των πελατών που προσφέρονται από το δίκτυο της Skytrack. Επιτηρείστε τους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο και αναλύστε ανωμαλίες στα δεδομένα για να κατανοήσετε τα πρότυπα συμπεριφοράς, προλάβετε πτώσεις ασθενών & ηλικιωμένων, αναλύστε τη διατροφή και την ενυδάτωση. Συναγερμοί εγγύτητας, ζώνες ενδιαφέροντος και λειτουργίες SOS. Διασφάλιση των εργαζομένων και των ευάλωτων ασθενών σε πραγματικό χρόνο.

Έξυπνες Συναντήσεις

Η αγορά IoT M2M είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο, με μια τεράστια και αυξανόμενη ζήτηση για τεχνολογίες ανάγνωσης μετρητών απομακρυσμένα. Η Skytrack αυτή τη στιγμή αναπτύσσει λύσει για IoT.

Τοπικά & Επαρχιακά Συμβούλια

Έχουν στόλους οχημάτων, εγκαταστάσεων και εξοπλισμού: απασχολούν επίσης δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους. Η χρήση του GPRS επιτρέπει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των πολύτιμων στοιχείων της κάθε τοπικής αυτοδιοίκησης, παρέχοντας τεράστια εξοικονόμηση πόρων.

Πανεπιστήμια & Κολλέγια

Το δίκτυο εντοπισμού περιουσιακών στοιχείων της Skytrack χρησιμεύει ως ένα εξαιρετικό σύστημα ασφαλείας που επίσης ενσωματώνει και άλλα συστήματα ασφαλείας, όπως CCTV για την περαιτέρω προστασία των περιουσιακών στοιχείων καθώς και συλλογής αποδείξεων. Η ομάδα ασφαλείας σε ελληνικό πανεπιστήμιο κατέγραψε μείωση 94% στο έγκλημα στη πανεπιστημιούπολη μετά από μόλις 90 ημέρες σε λειτουργία. Επιτήρηση, ασφάλεια, παρακολούθηση και ανάκτηση πολύτιμων στοιχείων, ακόμη και σε απομακρυσμένο και σκληρό περιβάλλον.

Tacho WEB

Αποκτήστε πρόσβαση και κατεβάστε τα αρχεία των ταχογράφων όλου του στόλου, μέσα απο ενιαία web εφαρμογή.

Περιγραφή

Η λύση Skytrack Tacho WEB είναι ένα μεγάλο άλμα στις απομακρυσμένες λήψεις αρχείων δεδομένων ταχογράφου. Εύκολη διαχείριση που δεν απαιτεί καμία περίπλοκη εγκατάσταση λογισμικού. Η πρόσβαση γίνεται μέσω μιας ιστοσελίδας.

Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία του ταχογράφου από οποιοδήποτε μέρος και από οποιοδήποτε υπολογιστή με πρόσβαση στο internet.

Πρόσβαση Web

Αποκτήστε πρόσβαση και κατεβάστε στον υπολογιστή σας τα αρχεία των ταχογράφων όλου του στόλου σας μέσα από μια ενιαία web εφαρμογή. Συμβατή με όλους τους φυλομετρητές σε όλες τις πλατφόρμες, που δεν απαιτεί εγκατάσταση και plug-ins.

Χρονοδιαγράμματα

Μόλις δημιουργήσετε ένα χρονοδιάγραμμα, επιλεγμένα αρχεία του ταχογράφου θα κατεβούν αυτόματα. Τα δεδομένα μπορούν να λαμβάνονται αυτόματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα, μια φορά την εβδομάδα, μία φορά το μήνα κ.λπ.

Ασφαλής αποθήκευση των αρχείων ταχογράφου

Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλή διακομιστή και μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες έχουν πρόσβαση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κάποιο αρχείο έχει χαθεί και πρέπει να το κατεβάσετε και πάλι.

Χωρίς άδειες

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την εφαρμογή γιατί δεν απαιτείται άδεια χρήσης απο PC. Απλά αμοίξτε την σελίδα Tacho Web και ξεκινήστε!

Υποστήριξη πολλαπλών προτύπων αρχείων

Υποστηρίζουμε όχι μόνο το πρότυπο αρχείων DDD, αλλά επίσης και το Ισπανικό TGD και τα Γαλλικά V1B, C1B. Απλά επιλέγετε ποιό θέλετε στις ρυθμίσεις χρήστη του Tacho Web.

Σύστημα Διαχείρισης Αποβλήτων (WMS)

Η περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιχειρηματική πρακτική είναι ένα καυτό θέμα αυτή τη στιγμή, με τη διάθεση των αποβλήτων να είναι στην πρώτη γραμμή.

Προκειμένου να συμμορφωθούν με τους ολοένα και πιο αυστηρούς νόμους και τις κατευθυντήριες γραμμές, οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο είτε επενδύουν σε εξωτερική ανάθεση του καθήκοντος αυτού, είτε επιλέγουν να το διαχειριστούν εσωτερικά.

Σε συνδυασμό με τις υψηλές τιμές των μετάλλων, όλες οι επιχειρήσεις που διαχειρίζονται απόβλητα, επενδύουν ένα συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο σε εξοπλισμό διάθεσης αποβλήτων, με τον κίνδυνο κλοπής να αυξάνει αναλογικά.

Γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη για την εφαρμογή βιώσιμων λύσεων σε όλο αυτό τον τεράστιο τομέα, τόσο για σκοπούς διαχείρισης όσο και ασφάλειας. Είναι ωστόσο ένας πολύς ευρύς και ποικίλος τομέας, με την αξία του εξοπλισμού να μεταβάλλεται σημαντικά. Ως εκ τούτου, έχουμε επίγνωση ότι οι προϋπολογισμοί και οι απαιτήσεις μπορούν να διαφέρει σημαντικά από πελάτη σε πελάτη, και η ευρεία γκάμα των λύσεων μας αντανακλά ακριβώς αυτό.

Για τις εταιρείες διαχείρισης αποβλήτων, η λύση των αισθητήρων GPS της Skytrack δίνει το πλεονέκτημα της παρακολούθησης του συνόλου του εξοπλισμού on site, καθώς και την αυτόματη καταγραφή κάθε εισερχόμενου ή εξερχόμενου εξοπλισμό και προειδοποιεί το χρήστη εάν είναι απαραίτητο.

Οι αυτόματες κλίμακες που είναι ενσωματωμένες στα φορτηγά μετρούν τη διάθεση των αποβλήτων, ζυγίζουν και αποστέλλουν τα δεδομένα στο διακομιστή. Έτσι, μπορείτε να υπολογίσετε το πλήρες ποσό των αποβλήτων που έχουν συλλεχθεί.

Μεγαλύτερος εξοπλισμός, όπως αστικοί και εμπορικοί κάδοι συχνά εκμισθώνονται. Υπό τις συνθήκες αυτές, ο τελικός προορισμός του εξοπλισμού δεν είναι γνωστός γι ‘αυτό είναι απαραίτητο η ανάπτυξη του εξοπλισμού με βάση GSM / GPS, όπως η συσκευή FM5300. Η στιβαρή αυτή συσκευή είναι σε θέση να αντέξει την έκθεση σε σκληρό περιβάλλον και είναι η ιδανική επιλογή για απρόσκοπτη επιτήρηση εντός της περιοχής κάλυψης GSM.

Για τα οχήματα αποκομιδής απορριμμάτων ή οποιοδήποτε εξοπλισμό που κινούνται εκτός της κάλυψης GSM, υπάρχουν διαθέσιμες προσιτές λύσεις μέσω δορυφόρου, συμπεριλαμβανομένης της FM5300. Παρά το ότι η επικοινωνία μέσω GPS γίνεται λιγότερο συχνά, εντούτοις γίνεται εφικτή η εφαρμογή του συστήματος στις ποιο απομακρυσμένες περιοχές.

επικοινωνηστε

Τι θέλετε να επιτηρήσετε;

Το δίκτυο της Skytrack μπορεί να προσαρμοστεί για σχεδόν οποιαδήποτε περιουσιακό στοιχείων ή για εφαρμογή ασφάλειας. Πείτε μας τι θα θέλατε να παρακολουθήσετε και ένας από τους ειδικούς μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε τη προσαρμοσμένη λύση εντοπισμού περιουσιακών στοιχείων σας.

επικοινωνηστε